Despre noi

Suntem compania care iti ofera timp!

Suntem o companie dinamica, profesionista, cu o experienta de peste 16 ani in domeniul financiar-bancar, precum si in domeniul auto, ce oferim clientilor nostri servicii eficiente si personalizate.

Cea mai comoda si sigura modalitate de a achizitiona casa sau masina dorita!

Oferim o gama larga de servicii printre care:

  • Credite
  • Leasing financiar
  • Revizii auto fara efort!
  • Intermedieri auto
  • Intermedieri imobiliare

Iti oferim o solutie personalizata de finantare, te asistam la intocmirea dosarului de credit, sustinem dosarul tau la banca pe care am identificat-o ca fiind cea mai buna pentru tine si iti garantam suportul nostru pana la accesarea finala a creditului.

DANIEL RADUCEA – Membru Fondator si consultant

Membru Fondator, cu o experienta de 16 ani in domeniul bancar, avand functii de conducere in 3 institutii bancare reprezentative din Romania, 11 ani de colaborare si intermedieri vanzari auto cu diversi dealeri auto autorizari, marci premium sau comerciale din Bucuresti, focusat pe a valorifica experienta acumulata pentru atingerea unui inalt grad de satisfactie al clientilor si partenerilor Herad Consulting.

Vrei sa iti cumperi casa, masina sau sa iti optimizezi costurile la creditele aflate in desfasurare?

Noi te ajutam sa gasesti solutia potrivita in cel mai scurt timp!

HERAD Consulting VA OFERA, GRATUIT, CEA MAI SIMPLA SI COMODA CALE DE A OBTINE UN CREDIT performant sau de a va reduce costurile la produsele de creditare detinute!